Udtalelser fra foredrag

Jeg holder gerne foredrag i foreninger og i virksomheder om bl.a. kropsbevidsthed og osteopati. Konkakt mig gerne såfremt du/I ønsker et tilbud og evt. også et tilpasset foredrag til lige netop jeres organisation og behov.

Birthe Bøge, Gigtforeningens Lokalafdeling, Ølby Center 55, 1., 4600 Køge:

”Jeg havde inviteret Micala til at komme i Gigtforeningens afdeling i Køge august 2013. Vi havde aftalt, at hun skulle fortælle om Osteopati. Jeg mener ikke, at den behandlingsform er nok kendt blandt almindelige mennesker, så det gennemgik Micala meget grundigt og fint, og vi fik også hørt om Micalas baggrund for at blive osteopat. Vi var ca. 55 personer til foredraget og flere sagde efterfølgende til mig, at de syntes, at det Micala havde fortalt lød særdeles overbevisende og sandt.

Micala fremstår meget hudløs og ærlig og fortæller også gerne om sine egne skavanker, hvilket mange mennesker godt kan lide at høre. Da det var et almindeligt foredrag og altså ikke workshop, havde jeg foreslået, at jeg iførte mig gamacher og T-shirt, for efterfølgende at ligge mig på et bord på nogle hynder. Herefter gik Micala så i gang med at behandle mig, så de tilstedeværende med egne øjne kunne se, at behandlingen slet ikke kom i nærheden af kiropraktik. En behandling som mange frygter, da de ikke bryder sig om den tilsyneladende hårdhændede behandling hos en kiropraktor. Micalas behandling er blid og rar, men alligevel absolut virkningsfuld.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Micala på baggrund af, hvad jeg har berettet ovenfor. Hun svarer hurtigt på mails, vi blev meget hurtigt enige om en dato og et tidspunkt for hendes foredrag, hun kom i god tid og var rimelig i honorar. Jeg bad hende selv udfærdige pressemeddelelse, og det gjorde hun også hurtigt og fint.”