Mine klienter siger

Her kan du læse om, hvad nogle af mine kunder mener og tænker om min behandling.

Signe Als Nielsen, gravid uge 39, Sundhedssociolog:

”I den 32. uge af min graviditet oplevede jeg massive bækkensmerter i lyske og skamben, som gjorde mig sengeliggende. Efter en indlæggelse med besked fra lægerne om, at der ikke var noget at gøre ved smerterne, før jeg havde født, opsøgte jeg Micala Bendix.

Jeg fandt frem til Micala i min søgning på nettet efter andre gravides erfaringer med bækkensmerter og behandling. Flere anbefalede generelt osteopati som effektivt mod lignende graviditetsbetingede smerter, og Micala blev i den forbindelse anbefalet som behandler.

Jeg modtog 5 behandlinger (fra den 7. september til den 6. oktober) og allerede efter den første behandling skete der markante forandringer. Efter anden behandling kunne jeg igen begynde at gå lidt rundt og cykle omkring. Snart var jeg fri af smerterne, og er nu mobil og kan med god energi se frem til fødslen af min datter.

Micala er god til at skabe et trygt og afslappet rum for behandlingen, og med hendes store respekt for kroppen og dens udfordringer havde jeg fra første møde fuld tillid til hendes arbejde. Micala arbejder nænsomt og respektfuldt mod genetablering af kroppens balance, og jeg vil anbefale hende til alle gravide med bækkensmerter.”

Lisbeth, mor til Kasper på 6 år:

”Min søn Kasper på 6 år har været i behandling hos Micala Bendix. Han har haft problemer med sin mave og afføring siden han var 6 måneder. Han har været ude og inde af forskellige sygehuse, hvor deres behandling var afføringsmiddel i lange baner. Det så jeg som et stort problem, da de derved kun behandlede symptomet og ikke årsagen. Yderligere voksede Kasper ikke og han havde stadig meget angst og ondt ved afføring. Jeg blev anbefalet Micala Bendix til min søn gennem hans homøopat. Micala fik løsnet op for hans spændinger i hele ryg- og bækkenpartiet, hvilket har ”forvandlet” min søn fra at være anspændt med angst for at have afføring til en livlig dreng, der ”klarer” det hele på toilettet selv – og dette på blot 5 behandlinger fra marts til juni. Micala er en hjertevarm osteopat, der arbejder med en dyb ro og en forankret jordforbindelse. Hun besidder et nærvær og en humor, der smitter af på alle omkring hende og min søn faldt hurtigt til ro i hendes kyndige og beroligende hænder. Tænker du, at du står i en lignende situation, hvor du fortvivlet ikke kan finde hjælp, så tøv ikke med at kontakte osteopat Micala Bendix. Hendes givtige behandlinger skabte glæde for både min søn og jeg. Der røg en sten fra mit hjerte, da jeg endelig kunne se min søn vokse og være en ligeså livlig og glad dreng, som andre børn på hans alder.”

Verónica Rosforth-Arévalo, gymnasielærer:

Jeg lærte Micala at kende gennem en god ven, der anbefalede mig at kontakte hende, da jeg havde, hvad der kaldes “kæbe dysfunktion”. Dvs. min kæbe ”låser” og laver en ”kliklyd”, når jeg tygger. Det medførte, at jeg begyndte at få hovedpine, og var nødt til at gøre noget ved det. Min egen læge fortalte mig, at jeg sandsynligvis måtte opereres. Jeg gik derfor på udkig efter en anden løsning og fandt Micala.
Micala sætte min kæbe på plads over 2 sessioner. Og jeg kunne næsten ikke tro det, men Micala har ændret hele mit liv! Jeg har ikke mere ”kliklyde” og ikke mere hovedpine. Micala er virkelig en kompetent osteopat. Hun kan ”læse dig”, og finde ud af hvad der er galt. Hun er et meget interessant menneske, og jeg er glad for, at jeg mødte hende, og at hun i dag er en del af mit liv. Jeg kan til enhver tid anbefale Micala. Hun har gjort mit liv bedre, gladere og meget på lettere. Jeg vil gerne at alle kan få det på den måde!